Breaking News
recent

Πήραν με την ψιλή τα δέντρα στο Λιμνίο

-Η επιχείρηση του Τμήματος Πρασίνου ξεκίνησε το πρωί της Τρίτη και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι 

Με... την ψιλή πήραν τα δέντρα στον χώρου μπροστά από το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ξάνθης οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Πρασίνου του Δήμου, την Τρίτη. 

Ένα ανυψωτικό όχημα με δύο εργαζόμενους και έναν χειριστή καθώς και δύο φορτηγάκια του Δήμου βρέθηκαν λίγο μετά τις 8.00 το πρωί μπροστά από το Κολυμβητήριο κλαδεύοντας όσο κλαδιά δέντρων ήταν ξερά και κρίνονταν επικίνδυνα. 

Μια ημέρα πριν εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με τις εργασίες που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν με την οποία το Τμήμα Πρασίνου ζητούσε από τους πολίτες να μην σταθμεύσουν τα οχήματά τους στην περιοχή, ώστε να μην δημιουργούν προβλήματα ή ατυχήματα, κάτι ωστόσο που δεν φάνηκε να εφαρμόζουν οι οδηγοί των ΙΧ που ακινητοποίησαν τα οχήματά τους στην περιοχή ή προσέρχονταν αναζητώντας κάποια θέση για παρκάρισμα. Τα ξερά κλαδιά απομακρύνθηκαν από την περιοχή με ευθύνη του Τμήματος Πρασίνου, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται αντίστοιχη επιχείρηση. 

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, μιας και στην περιοχή επικρατούσαν ήδη από νωρίς το πρωί ισχυροί άνεμοι. 

Ισχυροί άνεμοι και... σοβάδες! 
Η μανία των ανέμων ήταν τόσο ισχυρή που προκάλεσε μικρής έκτασης προβλήματα την Τρίτη στην πόλη, καθώς παρασύρονταν διάφορα αντικείμενα από μπαλκόνια και ταράτσες οικοδομών, ενώ σε κτίρια τα οποία δεν είχαν συντηρηθεί προσφάτως έπεφταν σοβάδες στο οδόστρωμα.   
On Air Media Group

On Air Media Group

Από το Blogger.